Forn Can Panxeta

Rosaris de Tot Sants

Publicat per el oct. 26 2018

Rosaris de Tots Sants

Els rosaris que regalen els padrins als seus fillols per Tot Sants, és una tradició molt arrelada a Mallorca. Tradicionalment estan fet de fruites ensucrades, però els infants es decanten més per altres tipus de rosaris. Nosaltres li hem volgut donar una volta fent uns rosaris que agraden tant als petits com als grans. Els elaboram nosaltres mateixos amb crespellets fets de la manera tradicional i xocolatines.

No vos quedeu sense!!!

Confitura Can Panxeta

Publicat per el juny 07 2017

CONFITURA CAN PANXETA

Vols provar una confitura casolana feta amb productes de màxima qualitat i kilòmetre cero?

Dons na Fina fa una gran varietat de confitures amb les fruites de cada temporada.Passa pel forn i tria.

Totes les nostres confitures estan baix del registre sanitari RSP EM-20.00044/PM

Cava Can Panxeta

Publicat per el maig 07 2017

CAVA CAN PANXETA

Cava A Can Panxeta va molt be per acompanyar els dolços de les vostres festes i aniversaris. El trobareu en dues varietats, Brut i Semi sec.

Ja ens direu què tal l’heu trobat!

 

Panades, rubiols i crespells per Pasqua a Ca’n Panxeta

Publicat per el març 31 2017

Panades, rubiols i crespells.

Ben prest Sóller començarà a fer olor de panades, rubiols i crespells amb l’arribada dels dies de Pasqua. Sí no teniu temps o ganes de fer-l’os a Ca’n Panxeta, trobareu una gran varietat de productes per aquests dies tan assenyalats. El més senzill és comanar per telèfon o quan passeu pel forn, fer la vostra comanda.

Aquest any trobareu panades de carn de porc i xixuls (pèsols), xixuls i de peix (gatí) i xixuls.

Les panades són típiques de Setmana Santa, aquí a Mallorca i Balears. Les nostres padrines les feien abans dels dies de festa i així tenien el sopar fet per a unes quantes nits. Als pobles solen ser de pasta salada, mentrestant a Palma, solen ser de pasta dolça. Nosaltres les feim de pasta salda.

De rubiols també en trobareu de moltes castes: confitura de cabell d’àngel, confitura d’albercocs, confitura de taronja, crema i brossat.

El rubiol és una pasta típica de Mallorca i Menorca consistent en una peça de pasta de farina fina, pastada amb oli, saïm i ou, doblegada en forma semicircular i amb un farcit dolç o salat.

I com, no també trobareu també molts de crespells i crespellets, que tant agraden als més petits de casa.

Els crespells de Mallorca són unes pastes seques fetes a base de farina, vermell d’ou, saïm i oli d’oliva, sucre i suc o ratlladura de taronja o de llimona. Té forma de flor, d’estrella de sis puntes, de cor, de rombe,… L’origen és jueu i es relaciona amb unes pastes seques fetes sense llevat, que es consumien durant la Pasqua hebrea que es simbolitzaven el pa àzim que els israelites s’emportaren quan abandonaren Egipte. La forma d’estrella de sis puntes recorda l’anomenada estrella de David pels jueus, o segell de Salomó pels musulmans.

Temps d’ensaïmada de tallades

Publicat per el gen. 30 2017

Estam en temporada de l’ensaïmada de tallades, amb sobrassada i encarabassat. Aquesta ensaïmada és típica del dijous llarder, que sol ser l’últim diumenge de carnaval.

En podeu reservar, com sempre.